Homeopaat Wassenaar

Homeopathische detox in Wassenaar

De homeopathische detox is zoals alle homeopathische middelen een zachte, diepgaande behandeling. In alle gevallen zet ik de detox in als een behandeling niet aanslaat zoals we verwachten en we kunnen geen oorzaak vinden waarom dit niet gebeurt. Het kan namelijk zo zijn dat je lichaam te veel ‘ruis’ heeft om het medicijn aan te laten slaan.

In de wereld waarin wij leven is veel niet meer in harmonie met de natuurlijke juiste "voeding" voor ons lichaam en onze geest. Chemische stoffen uit medicijnen verstoren natuurlijke functies in ons lichaam (denk aan antibiotica en het verstorende effect hiervan op onze darmflora), ons voedsel, waarin voedzame, essentiele stoffen ontbreken en vol zitten met schadelijke onnatuurlijke toevoegingen, de luchtvervuiling, landbouwgif, noem maar op.

Homeopatische detox voor een diepere ontgiftiging

Vaak is het tegenwoordig zo dat ontgiften op lichamelijk niveau alleen niet voldoende meer is. Klachten blijven. Darmspoelingen, leverontgiftiging met natuurlijke extracten, die de reinigende werking van de lever ondersteunen, de stoelgang stimuleren en helpen afvalstoffen af te voeren zijn hier voorbeelden van. Homeopathische Detox zorgt voor een nog diepere ontgiftiging op energetisch niveau, waarmee de 'ruis', die dieper ligt ook aangepakt wordt.

Lees meer over jouw energetisch systeem

Contact

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn homeopathie praktijk in Wassenaar. Bel of mail voor een afspraak naar Homeopaat Wassenaar ter attentie van Janneke Hellendoorn.


Tel: 06-30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Erkend lid van

nvka