Homeopaat Wassenaar

Homeopathie voor volwassenen in Wassenaar

Bij volwassenen heeft een homeopathische behandeling vaak wat meer tijd nodig, Afhankelijk van hoelang de klachten al bestaan en de intensiteit van de klachten.

Omdat volwassenen al veel hebben meegemaakt in hun leven en dan kan je denken aan stressvolle gebeurtenissen, zoals een moeilijke jeugd, het verlies van dierbaren, onderdrukte gevoelens, scheidingen, verlies van werk of inkomen, maar ook acute infectieziekten of langdurig medicijngebruik of slechte voeding. Deze gebeurtenissen of gewoonten kunnen allemaal invloed hebben op het zelfgenezend vermogen, welke dan niet voldoende afweer biedt om lichamelijk gezond te blijven. Onderliggende erfelijke tendensen kunnen zichtbaar worden en zich als chronische of acute klachten manifesteren.

Vaak zijn er meerdere lagen te behandelen, die om verschillende homeopathische middelen vragen.

Er wordt dus gekeken naar erfelijke belasting, hoe lang chronische klachten al aanwezig zijn en de ernst van de pathologie, externe belastende invloeden (iatrogene oftewel toxische factoren) en de levensstijl van de desbetreffende persoon.

Hoe dieper en langer de klacht bestaat des te langer de homeopathische behandeling zal zijn. Iemand met een hogere vitaliteit zal sneller genezen dan iemand, die behoorlijk verzwakt is of toxisch belast.

Vaak verdwijnen de acute klachten het eerst, maar het is zeker van belang om de onderliggende chronische tendens ook aan te pakken om zo terugval te voorkomen en blijvend en dieper te kunnen genezen.

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je weten of ik ook jou kan helpen? Bel of mail voor een afspraak naar Janneke Hellendoorn van homeopathie praktijk Homeopaat Wassenaar. Dan kun jij je verhaald doen en ik kan je precies vertellen hoe klassieke homeopathie jou kan helpen.


Tel: 06 - 30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Erkend lid van

nvka