Homeopaat Wassenaar

Homeopathie in Wassenaar

Homeopathie betekent voor mij niet alleen een vak en geneeswijze, die mij tot op de dag van vandaag blijft fascineren, maar is naar mijn mening ook de geneeswijze van de toekomst.

Ervaar de werking van homeopatisch geneesmiddel

Op zoveel aspecten kan homeopathie het welzijn van ons mensen ten positieve be├»nvloeden. Ik zou bijna aan iedereen willen verkondigen; probeer het eens vanuit een open mind en ervaar en voel hoe een homeopathisch geneesmiddel op ons in kan werken. Op zo’n prachtige wijze, zonder het lichaam te forceren tot onnatuurlijke processen, te beschadigen of te belasten.

Een homeopathisch geneesmiddel raakt de essentie van de unieke mens, die met deze prikkel zichzelf weer via zijn eigen levenskracht kan herstellen en ziekte kan overkomen.

Homeopathie laat ook zien dat wij wezenlijk verbonden zijn met alles om ons heen (het plantenrijk, dierenrijk en de minerale wereld) en dat we hier gebruik van mogen maken op een weliswaar respectvolle manier, net als homeopathische middelen met respect omgaan met het menselijk lichaam en de wijsheid hiervan erkennen.

Homeopathie Wassenaar - jij bent uniek

Onze essenties te onderscheiden met de essenties om ons heen. De kunst is het te herkennen en toe te passen. Als homeopaat ben ik hiermee bezig. Het unieke in iedere mens leren begrijpen en daarop een juist passend middel voorschrijven.

Lees meer over homeopathie

Neem contact met mij op

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn homeopathie praktijk in Wassenaar. Aarzel niet om mij te bellen of mailen voor een afspraak naar Homeopaat in Wassenaar ter attentie van Janneke Hellendoorn.


Tel: 06 - 30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Erkend lid van

nvka