Homeopaat Wassenaar

Hoe werkt homeopathie?

Homeopathie richt zich op de oorzaken of de ontstaanskern van jouw klachten. Deze kern heeft altijd te maken met het uit balans zijn van je eigen mogelijkheden tot genezing. De homeopaat zal je na uitvoerige diagnosestelling een homeopathisch geneesmiddel op maat geven. Ieder mens is uniek en behoeft een eigen behandeling met de voor hem of haar specifieke homeopathische middelen. Behandelplan en prognose zullen besproken worden.

Herstellen van natuurlijke balans

Veel mensen vinden homeopathische geneesmiddelen heel prettig, ze zijn veilig te gebruiken zonder vervelende bijwerkingen. Vooral voor ouderen, zwangere vrouwen en kinderen die extra kwetsbaar zijn. Het uitgangspunt van verdunning maakt dat er geen bijwerkingen zijn. De verdunde en gepotentieerde homeopathische middelen zetten je eigen herstelkracht tot genezing aan. De werking van homeopathie is dus echt gericht op het herstellen van jouw eigen natuurlijke balans. Homeopathie geeft je het duwtje, maar jij geneest jezelf.

Homeopathie kan niet alles genezen; dat kan geen enkele geneeskundige aanpak. Het kan heel goed zijn dat je homeopaat je adviseert de behandeling aan te vullen met bijvoorbeeld osteopathie, fysiotherapie meditatie, yoga, een psycholoog of reguliere geneeskunde.

Je kunt in het filmpje hieronder wat meer zien en horen over de werking van homeopathie.Contact

Voel je niet bezwaar mij even tebellen of mailennaar homeopathie praktijk Homeopaat in Wassenaar ter attentie van Janneke Hellendoorn. Ook al weet je niet zeker of ik je wel kan helpen.


Tel: 06 - 30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Erkend lid van

nvka