Homeopaat Wassenaar

Homeopathie en jouw energetisch systeem

Hoe ‘werkt’ homeopathie eigenlijk?

En waar ‘werkt’ het? De klassieke homeopathie gaat uit van een energiesysteem. Jij, je familie, je vrienden, iedereen heeft een eigen, heel specifiek energiesysteem. Noem het een vingerafdruk, of beter een klank, muziek. Die energiemuziek die bij jou hoort is gemaakt van alles dat jij bent: van je verleden tot waar je woont, wat je eet, hoe je je voelt, hoe je met dingen omgaat en zelfs welke verf je op de muren hebt.

Die muziek die je met je meedraagt bepaalt je op het diepste niveau. Je lijkt er maar weinig van te merken, maar ondertussen is het van invloed op alles wat je doet en alles wat je overkomt. En gaat er daar iets mis, dan heeft dat gevolgen.

De klank van jou

Jouw energetisch systeem, jouw muziek wordt natuurlijk óók bepaald door alles om je heen. Alles heeft een eigen energetisch systeem. En al die systemen reageren op elkaar. Als het goed is in harmonie. In onze moderne tijd zijn er nogal veel verstoringen van al die opgetelde systemen. Energie raakt uit balans. De muziek klinkt vals.

Ook binnen jezelf kunnen zaken misgaan op energetisch niveau. Je muziek wordt anders. Ineens vallen alle violen weg uit jouw muziekstuk. Je bent onaf, niet meer in staat je eigen klank te maken. En daarmee wordt alles zwaarder. Ziekteherstel, werk, leven. Omdat je niet in je eigen klank kunt leven kost alles meer moeite.

Homeopathische geneeskunde herstelt de harmonie

Homeopathische geneeskunde werkt op dat niveau van je lichamelijk functioneren. Niet door een nieuwe sectie violen van buitenaf in je te plaatsen, maar door je lichaam de energetische klank van die violen te laten horen. En door die muziek, die energie op precies de goede klank te krijgen, trilt de energie in je lichaam met het medicijn mee. Je energie herkent de klank, neemt het over en kan zo zélf het energetisch systeem herstellen. Je lichaam plaatst zelf de sectie violen terug.

Homeopathie - een fijnzinnige en diepgaande heling

Vandaar dat we zeggen dat homeopathie diepgaand heelt, en dat de heling tijd nodig heeft. Daarbij moeten we, arts en cliënt, heel nauw samenwerken om de precieze klank van de ‘gaten’ in jouw energetische muziek te vinden. Het is fijnzinnig en zorgvuldig werk. Met prachtige resultaten.

Het kan zijn dat het medicijn dat we voorstellen niet aanslaat omdat er te veel ‘ruis’ in je energetische systeem zit. Dan kan het zijn dat de homeopathisch arts een homeopathische detox voorstelt waarna het medicijn wel zijn werking kan hebben.

Lees meer over natuurgeneeskunde en homeopathie

Contact

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn homeopathie praktijk in Wassenaar. Bel of mail voor een afspraak naar Homeopaat Wassenaar ter attentie van Janneke Hellendoorn.


Tel: 06 - 30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Erkend lid van

nvka