Homeopaat Wassenaar

Homeopaat versus homeopathisch arts

Anders dan een regulier geneeskundige, kijkt een homeopaat veel verder dan alleen je klacht. Dat heeft alles te maken met de aard van homeopathie.

Homeopaat Wassenaar helpt verder dan je klacht

We zijn er op uit processen bij je op gang te zetten waardoor je jezelf geneest. Je heelt de oorzaak, in plaats van de symptomen te bestrijden met medicijnen.

Een homeopatisch arts is overigens niet hetzelfde als een homeopaat. Een homeopatisch arts is een geneeskundige die na of tijdens zijn of haar gewone geneeskundestudie óók homeopathie studeerden. De meeste homeopatisch artsen werken niet meer als huisarts, maar wel in nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten.

Een homeopaat is geen arts in de klassieke zin van het woord. De meesten hebben echter wel onderwijs genoten in de medische basisvakken. Ze zijn goed opgeleid om een homeopathische diagnose te stellen. Voor overige diagnosen of behandeling zullen ze je altijd doorverwijzen naar een huisarts of specialist waar ze mee samenwerken.

Contact

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn homeopathie praktijk in Wassenaar. Bel of mail voor een afspraak naar mijn homeopathie praktijk Homeopaat Wassenaar ter attentie van Janneke Hellendoorn.


Tel: 06-30456338
Dahliahof 2
2241 AX Wassenaar


Over mij

Homeopaat Wassenaar - Janneke Hellendoorn

Ik wilde mij op een diepe manier met mensen verbin-den. Er voor een ander zijn en iets toe kunnen voegen aan iemands leven. Veel klachten kunnen goed behandeld worden met mijn homeopathische aanpak.
Jouw gezondheid gaat me aan het hart!
Janneke Hellendoorn

Welke klachten heb je?

Homeopathie werkt bij heel veel verschillende klachten. Dat komt omdat de behan- deling mensgericht is. Van chronische en acute aan- doeningen tot klachten van lichamelijke of psychische aard.
lees meer over de klachten

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!